Προφίλ εταιρείας

Η ΜΠΑΣΑΣ Α.Ε. είναι μια κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία Αρτοκλιβάνων & Μηχανημάτων Αρτοποιίας που δραστηριοποιείτε στην Ελληνική & Ευρωπαϊκή αγορά.

Η ιστορία της εταιρίας ξεκινάει το 1967 με την ίδρυση της εταιρείας ΤΕΚΜΑ, όπου κατασκεύαζε σωληνωτούς και κυκλοθερμικούς αρτοκλίβανους .

Λίγα χρόνια αργότερα, στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στη γκάμα παραγωγής προστίθενται τα ζυμωτήρια γαλλικού τύπου και οι μηχανές πλάσεως . Τα χρόνια περνούν και οι ανάγκες και το ενδιαφέρον των αρτοποιών για μηχανήματα τα οποία βοηθούν και καλυτερεύουν τις σκληρές συνθήκες εργασίας μεγαλώνει, θέτοντας πλέον αναγκαία την ανάπτυξη, σχεδίαση και κατασκευή νέων μηχανημάτων που θα κάνουν ακριβώς αυτή την δουλειά. Στην γκάμα προστίθενται τα ζυγοκοπτικά ογκομετρικού τύπου, οι μεταφορείς ζύμης, οι κώνοι καρβελοποίησης και πολλά άλλα.

Η σημερινή μορφή της εταιρείας διαμορφώνεται το 2007 όταν η εταιρία ΤΕΚΜΑ μετά από 40 χρόνια σταματά την λειτουργία της.

Τότε ήταν όπου ο κ. Μπασάς Γεώργιος αποφασίζει να συνεχίσει την πορεία του στον χώρο τον οποίο μεγάλωσε και ιδρύει την ΜΠΑΣΑΣ Α.Ε.

Σήμερα η ΜΠΑΣΑΣ Α.Ε. κατασκευάζει και εμπορεύεται Αρτοκλίβανους & Μηχανήματα αρτοποιίας τελευταίας τεχνολογίας, κατανοώντας τις ανάγκες των σύγχρονων αρτοποιών, έχοντας ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής αγοράς (πελάτες πρώτης & δεύτερης γενιάς) στο πλάι της, προσφέροντας αξιόπιστα και αρίστης ποιότητας μηχανήματα αρτοποιίας.
Κύριο μέλημα μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, να καλύπτουμε τους προβληματισμούς τους, να ακούμε τις ανάγκες τους και μέσα από αυτήν την διαδικασία να ανεβάζουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που τους προσφέρουμε.